Paprastai marinuoti pomidorai: kaip išsirinkti ir paruošti? Posted inDaržovės, Virtuvėje Marinuoti pomidorai – tai neatsiejama lietuviškos virtuvės dalis, ypač žiemos metu. Tinkamai paruošti, jie gali būti ne tik…
Daugiagalviai svogūnai – neįkainojamas sodininkystės lobis Posted inDaržovės Sodininkystėje daugiagalviai svogūnai – tai ne tik vertinga maisto šaltinis, bet ir istoriškai svarbi kultūra. Šie svogūnai, dar…
Skaniausios bulvių veislės jūsų sode Posted inDaržovės, Šakniavaisiai Kodėl verta rinktis skaniausias veisles? Sodininkystėje svarbu ne tik derlius, bet ir produkto kokybė. Skaniausios bulvių veislės gali…
Kaip išnaikinti vaisines museles – efektyvūs metodai ir patarimai Posted inKenkėjai, Patarimai Vaisinės museles, nors ir mažos, gali sukelti didelių problemų, ypač virtuvėje, kur jos pritraukiamos įvairių vaisių ir daržovių.…