Tagged: fermentacija

Vynuogės vynui: Sėkmingo vynuogynų auginimo paslaptys 0

Vynuogės vynui: Sėkmingo vynuogynų auginimo paslaptys

Vynuogės vynui – tai ne tik agrarinė veikla, bet ir menas, reikalaujantis kantrybės, žinių bei tinkamų sąlygų. Lietuvoje, nors klimatas nėra tradiciškai laikomas idealiu vynuogių auginimui, pastaraisiais metais pastebimas didesnis susidomėjimas šia veikla. Šiame...

rauginti česnakai 0

Rauginti česnakai

Rauginti česnakai – tai ne tik puikus būdas praturtinti kasdienį maistą unikaliu skoniu, bet ir efektyvi priemonė stiprinti sveikatą. Raugimo procesas ne tik išsaugo, bet ir praturtina česnakų naudingąsias savybes, suteikdamas jiems dar daugiau...

Česnakų žiedai 0

Česnakų žiedai

Česnakas – viena iš universaliausių ir plačiausiai auginamų daržovių visame pasaulyje, gerai žinoma dėl savo stipraus skonio ir sveikatos naudos. Tačiau daugelis daržininkų ir sodininkų pamiršta arba nepakankamai įvertina vieną svarbų česnako elementą –...

Rauginti pomidorai 0

Rauginti pomidorai: namų virtuvės lobis

Rauginti pomidorai – tai ne tik skanūs ir sveiki, bet ir lengvai paruošiami namų virtuvės gėrybės. Raugimas – senovinis maisto konservavimo būdas, kuris ne tik išsaugo, bet ir praturtina produkto skonį, maistinę vertę bei...

mieles namuose 0

Kaip pasigaminti mieles namuose

Namuose pagamintos mieles yra puikus būdas praturtinti savo kepinius unikaliu skoniu ir aromatu. Šiame straipsnyje aptarsime, kaip lengvai pasigaminti mieles patys ir kaip jas panaudoti įvairiuose receptuose. Kodėl verta gaminti mieles namuose? Namuose pagamintos...